Krystallblomst angeng!

KRYSTALLBLOMST

 Photobucket


 

Disse magiske og unike krystallblomstene (som hver enkelt inneholder en ekte bergkrystall) kommer fra en vakker dal der magi er å finne på hver eneste kvist! Når  mørket faller på lyser de opp verden rundt seg, og fungerer som lykter for både småfolk og fe! Nettopp denne ble kanskje plukket fra et av de gamle kloke trærne?

 

Pris 239,-

9 kommentarer

=)

08.okt.2010 kl.09:00

Så nydelig smykke!

Silje S.

08.okt.2010 kl.12:46

Er muuulig at det herved er solgt, for eg vil nemlig svært gjerne ha dette vakre anhenget! :D Men før eg kan bestemme meg helt lurte eg på hvor stort det er (i cm)? Kanskje du kunne vise et bilde med det i forhold til noe (hånden din etc)?

Maranwë

08.okt.2010 kl.13:00

Hvis Silje S. ikke vil ha den så kunne jeg tenkt meg å kjøpe den. ^^

Charlotte

08.okt.2010 kl.17:52

Hei, lurte på hvor mye det ville kostet hvis jeg skulle fått bestillt en mini hulder av deg, som skal sitte på en kongel som er 15cm høy, 10cm bred på den bredeste og 5cm bred på det tynneste..?:)

Silje S.

14.okt.2010 kl.04:05

Nå er det herved bestemt: SOLGT! ^^

oº°¨Pixiefy¨°ºo

16.okt.2010 kl.23:31

Silje S.: Hihi, oki doki! ^^ Da ligger den her sammen med resten av smykkene dine! Har du forresten fått betaling info? :) Hvis ikke bare send meg en liten mail til tathariel82@hotmail.com, så fikser jeg det! *alveglitter*

Silje S.

17.okt.2010 kl.14:19

Har ikkje fått noe betalingsinfo, så sender deg en mail eg ^^

Veronica

10.nov.2010 kl.15:25

Mulig og få bestille en slik en? Den var jo helt utrolig nydelig!

oº°¨Pixiefy¨°ºo

24.jan.2011 kl.18:18

Veronica:

Så hyggelig å høre! Tusen takk ^^

Jeg har en liten venteliste på bestillinger for tiden, men om du er interessert Så er det bare å skrive til meg og legge igjen en bestilling på denne emailen: pixiefy@gmail.com :)

Skriv en ny kommentar

oº°¨Pixiefy¨°ºo

oº°¨Pixiefy¨°ºo

100, Fredrikstad

Velkommen til Pixiefy! Min lille magiske blogg butikk! oº°¨¨°ºooº°¨¨°ºooº°¨¨°ºo Her er folk og fe, alver og troll, hekser og sylfider hjertelig velkommen til å snuse rundt i hver eneste krik og krok! Skulle du finne noe du liker er det fortryllende enkelt å gå frem! Bare skriv en kommentar under innlegget med ønsket vare, og kontakt meg deretter på pixiefy@gmail.com Jeg vil gi videre instruksjoner via mail. Husk, første mann til mølla gjelder her! oº°¨¨°ºooº°¨¨°ºooº°¨¨°ºo Det finnes kun en av hver gjenstand, men skulle du være for sent ute, eller ønske noe spesielt, tar jeg gjerne imot bestillinger! *alveglitter* ~Tathariel~

Photobucket

Kategorier

Arkiv

hits